Advent- Linz, Češki Krumlov, dolina Dunava i austrijska jezera

0
Garantirano!
Od235,00 EUR
Garantirano!
Od235,00 EUR
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
08/12/2023
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

142

Kako rezervirati putovanje?

 • Odaberite željeni datum i broj osoba
 • Unesite tražene podatke o putnicima
 • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
 • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
 • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

3 dana / 2 noćenja
Polasci: 08.12.2023.
Osnovne informacije
Putovanje za Advent Linz, Češki Krumlov, dolina Dunava i austrijska jezera, 3 dana/2 noćenja putovanje autobusom iz Zagreba Vrijednost više: Novi bogati adventski program, kombinacija austrijskih i čeških božićnih sajmova i prirodnih ljepota doline Dunava i austrijskih jezera!

Uvodni tekst

Linz, Češki Krumlov 3 dana / 2 noćenja

Mjesto polaska

 • Zagreb

Datumi i cijene

GARANTIRANO 08.12.2023. | CIJENA 235 EUR (1.770,61 kn) | FIRST MINUTE 225 EUR (1.695,26 kn)

 

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Mjesta po first minute cijeni su ograničena te vrijede samo do popunjenja određenog broja mjesta

 

Program putovanja

Dan 1ZAGREB -DOLINA DUNAVA WACHAU -KREMS – MELK – LINZ - HOTEL

Polazak autobusa iz Zagreba u 05.30 sati (obavijest o mjestu polaska u završnom pismu). Vožnja kroz Sloveniju I Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Putovanje se nastavlja prema području austrijske doline Dunava Wachau koja je pod zaštitom Unesca. Slikoviti krajolik s vinogradima, malim selima, dvorcima i utvrdama na brežuljcima privlači posjetitelje tijekom cijele godine. Posjet gradiću Kremsu starom više od 1.000 godina I poznatom po vinu i senfu. Šetnja starim gradom do župne crkve, Piaristenkirche i ulice Landstrasse. Slobodno vrijeme za kavu i posjet božićnom sajmu. Vožnja uz obalu Dunava do gradića Melk poznatog po velikom benediktinskom samostanu. U slikovitom mjestu održava se božićni sajam. Nastavak vožnje do Linza. Smještaj u hotel. Noćenje.

Dan 2HOTEL - ČEŠKI KRUMLOV – LINZ - HOTEL

Doručak. Izlet u obližnju Češku i u jedan od najljepših malih srednjoeuropskih gradova – Česki Krumlov jedan je od najromantičnijih povijesnih gradića Češke, smješten idilično iznad rijeke Vltave. Šetnja s pratiteljem kroz gradić uz stare palače, kroz dvorišta dvorca i uske uličice i trgove poput je putovanja vremeplovom u prohujala vremena! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak u češkoj pivnici u ovom jedinstvenom mjestu pod zaštitom Unesca posebno privlačnom u ovo blagdansko doba godine. Povratak u Linz. Šetnja gradskim središtem trećeg najvećeg grada Austrije do gradske vijećnice, katedrale, starog grada I trga Hauptplatz.  Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu i posjet božićnom sajmu. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3HOTEL -AUSTRIJSKA JEZERA - ZAGREB

Doručak. Vožnja do prekrasnog područja austrijskih jezera. U doba Adventa slikoviti su mali barokni adventski sajmovi s jaslicama, plutajućim lanternama po jezeru i romantičnim ugođajem u svim gradićima. Vožnja romantičnom cestom austrijskih jezera uz jezero Traunsee, Posjet gradiću Gmunden, nekad središtu trgovine soli, a danas mjestu poznatom po izradi keramike. Šetnja starom gradskom jezgrom do gradske vijećnice s porculanskim zvončićima, i uz promenadu – šetalište uz obalu jezera. U Gmundenu se nalazi i poznati dvorac Ort, poznat iz omiljene televizijske serije. Vožnja do obala slikovitog jezera  Wolfgangsee. Dolazak do ljupkog i idiličnog mjesta St. Wolfgang, poznatog po velikoj crkvi s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem s pogledom na jezero. Mjesto je postalo poznato po operetama i hotelima u koje dolaze bogati i slavni. Nakon slobodnog vremena za kavu ili šetnju nastavljamo put vožnjom kroz idilične krajolike i mala mjesta do austrijske romantične ceste. Spuštamo se prema Hallstatskom jezeru I dalje do gradića Bad Aussee. Povratak vožnjom kroz lijepe planinske predjele do Liezena i dalje prema Hrvatskoj uz zaustavljanje putem. Dolazak u Zagreb u kasnim  satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja. Održavanje božićnih sajmava u isključivoj je nadležnosti gradskih vlasti I turističkih ureda.

Cijena uključuje

 • prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu
 • razglede prema programu
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* na području Linza/Wellsa
 • licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • informativne cijene nekih ulaznica (cijene mogu biti podložne promjeni): benediktinski samostan Melk 13 EUR, dvorac Češki Krumlov 240 CZK, Landesmuseum Linz 6,50 EUR, muzej Ars Eloctronica Linz 12 EUR
 • dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • gradske vodiče

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

 • za smještaj u jednokrevetnoj sobi: 99 EUR/ 745,91 kn
 • Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna): sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 15 EUR / 113,02 kn sjedala 3 I 4 u prvom redu doplata po osobi 15 EUR/ 113,02 kn sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 15 EUR / 113,02 kn bilo koje drugo sjedalo po odabiru 7 EUR / 52,74 kn prazno sjedalo u autobusu (ako želite sjediti sami) 50 EUR/376,73 kn Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika, te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala, no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu: lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza.
 • putno osiguranje

Mogući popusti

(na upit)

 • Treća osoba na pomoćnom ležaju bez popusta
Važne informacije

Važne napomene

Preporuka putovanja:

Na ovom ćete dinamičnom adventskom  putovanju upoznati vrlo raznolike krajolike Austrije I Češke uz brojne zanimljive posjete, gradove i slikovita mjesta uz veliko bogatstvo različitih manjih i većih božićnih sajmova. Putovanje vodi preko austrijske doline Dunava Wachau, povijesnog Českog Krumlova i grada Linza do područja austrijskih jezera. Putovanje za putnike koji traže bogatstvo I različitost sadržaja!

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Opći uvjeti organizatora

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora