Nova godina Beograd i Novi Sad – 3 dana

0
First minute
Od1.190 kn1.090 kn
First minute
Od1.190 kn1.090 kn
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
31/12/2021
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

105

Kako rezervirati putovanje?

 • Odaberite željeni datum i broj osoba
 • Unesite tražene podatke o putnicima
 • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
 • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
 • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

3 dana / 2 noćenja
Polasci: 31.12.2021.
Osnovne informacije

Strani državljani mogu ući u Republiku Srbiju pod uvjetom da posjeduju jedan od sljedećih dokumenata:
– Negativni RT-PCR test na prisutnost virusa SARS-CoV-2  ne stariji od 48 sati od datuma izdavanja.
– Potvrda o cjelovitom cijepljenju koju je izdala Republika Srbija, odnosno strana država s kojom je Republika Srbija sklopila sporazum o priznavanju cijepljenja ili za koje postoji de facto uzajamnost u cijepljenju priznavanjem (Hrvatska).
– Potvrda o bolesti COVID-19 – potvrda ili druga javna isprava kojom se navodi da je imatelj isprave obolio od bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2, odnosno da je osobi dijagnosticiran virus SARS-CoV-2, pod uvjetom da prvi test ne može proći kraće od 14 dana, niti dulje od šest mjeseci, a izdao ga je Zavod za javno zdravstvo osnovan za teritorij Republike Srbije, odnosno nadležno tijelo države s kojom Republika Srbija ima zaključili sporazum ili de facto uzajamnost o priznavanju takvih dokumenata.

Maloljetnicima do 15 godina dozvoljen je ulazak u Republiku Srbiju bez karantene, odnosno potvrde negativnog testa na prisutnost virusa SARS-CoV-2 ako putuju u pratnji članova uže obitelji koji ispunjavaju uvjet za ulazak u zemlju bez karantene.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Srbiju na službenim stranicama MVEP-a. 

Nova godina Beograd i Novi Sad - 3 dana / 2 noćenja

Mjesto polaska

 • Zagreb
 • Varaždin
 • Čakovec

Datumi i cijene

POLAZAK 31.12. – 02.01.2022. | CIJENA 1.190 kn | FIRST MINUTE 1.090 kn

Predviđeni hoteli

Program putovanja

Dan 1ZAGREB – BEOGRAD

Polazak autobusom iz Zagreba s autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 6:00 sati. Slijedi ugodna vožnja prema Beogradu. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava centar. Vozimo se dalje kroz grad do Dedinja, najljepšeg dijela Beograda, gdje ćemo posjetiti “Kuću cvijeća” (ulaznica uz doplatu). Vožnja do hotela. Smještaj. Odlazak do centra grada s voditeljem putovanja pješice i javnim prijevozom. Pripreme za najluđu noć u godini! Doček Nove godine na otvorenom u organizaciji gradskih vlasti ili po želji u nekom od barova i klubova. Preporučujemo odlazak na poznate beogradske splavove gdje možete provjeriti zašto kažu da je noćni život u Beogradu jedan od najboljih u Europi. Mjesto je potrebno rezervirati unaprijed u vlastitom aranžmanu. Povratak u hotel u individualnom aranžmanu, javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

Dan 2BEOGRAD, razgled grada i fakultativni odlazak na Avalu

Kasniji doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Odlazimo do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, zatim Knez Mihajlovom ulicom do Trga Republike. Slobodno vrijeme za šetnju po boemskoj Skadarliji. U popodnevnim satima predlažemo fakultativni odlazak do planine Avale, udaljene od centra Beograda 18 km. Prirodni kompleks Avale zaštićen je od 1859. god., a u srednjem vijeku na vrhu Avale nalazio se grad Žrnov, s kojeg se kontrolirao prilaz Beogradu. Turci su ga osvojili u 15. vijeku i preuredili ga za svoje potrebe. Na vrhu planine podignut je 1938. mauzolej, Spomenik Neznanom junaku, djelo Ivana Meštrovića posvećeno junacima iz Prvog svjetskog rata. U neposrednoj blizini je i Spomenik sovjetskim ratnim veteranima koji su tu doživeli avionsku nesreću 1964. god. U večernjim satima predlažemo fakultativnu večeru u jednom od restorana na Skadarliji, uz tradicionalne srpske specijalitete. Povratak u hotel javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

Dan 3BEOGRAD – NOVI SAD – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Novom Sadu. Panoramska vožnja gradom: Bulevar oslobođenja – glavna komercijalna zona grada; Židovska ulica s najvećim židovskim kompleksom u Europi – Srpsko narodno kazalište – SPENS, najveća sportska dvorana u Vojvodini. Odlazak u razgled grada: Petrovaradinska tvrđava, Dunavski park i ulica, Zmaj Jovina ulica – glavna pješačka zona, Vladičanski dvor, Trg slobode s katedralom. Slobodno vrijeme za vlastite programe i ručak. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

 

Cijena uključuje

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • dva noćenja s doručkom u Beogradu u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama
 • vanjske razglede prema programu
 • lokalnog vodiča u Beogradu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • večeru na Skadarliji – 15 eur po osobi
 • ulaznicu za „Kuću cvijeća“ - 2 eur po osobi
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 2 eur po osobi po noćenju
 • napojnicu za vozače i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča, čistoćom autobusa, lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

 • fakultativni odlazak na Avalu – 50 kn po osobi (minimum od 20 prijavljenih osoba)
 • doplata za jednokrevetnu sobu – 590 kn po osobi (obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi)
 • putno osiguranje
 • Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna): 1. za posebno sjedalo u autobusu: - 1 red – sj. 3,4 100 kn - 2 red – sj. 5,6,7,8 100 kn 2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)
 • doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 100 kn po osobi
Važne informacije

Informacije o destinaciji

Srbija, službeni naziv: Republika Srbija, europska je kontinentalna država smještena u jugoistočnoj Europi. Teritorijem obuhvaća dio Panonske nizine na sjeveru te je djelomice srednjoeuropska država. Graniči s Mađarskom, Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom, Rumunjskom i Bugarskom, Makedonijom i Kosovom. Zemlja ima nešto više od 7.000.000 stanovnika. Glavni je grad Beograd koji je političko, kulturno, znanstveno i gospodarsko središte Republike Srbije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Republiku Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji se nalazi u Beogradu.
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji (Beograd) se nalazi na adresi Kneza Miloša 62, 11000 Begrad, Srbija.
Kontakt podaci: tel. 00 381 11 36 79 150, 00 381 36 79 151, fax. 00 381 11 36 10 032, 00 381 36 21 026, e-mail. croebg@mvep.hr. Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 9:00-17:00.
Opunomoćeni ministar: Maja Bogdan.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Srbiji, Konzularni odjel se nalazi na adresi Kneza Miloša 82/l kat, 11 000 Beograd, Srbija. Kontakt podaci: tel. 00 381 11 3679 140, fax. 00 381 11 3613 566, e-mail. crocons.beograd@mvep.hr.
Uredovno vrijeme Konzulata:
• ponedjeljak-petak 8:30 – 16:30
• rad sa strankama: od ponedjeljka do petka od 09:00 sati – 13:00 sati
Dežurni telefon za hrvatske državljane: (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): 00381 63 485-757.

Važne napomene

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 40 / Maksimalan broj putnika: 58

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.
Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.
Zbog gužvi na cestama, moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.

VAŽNE INFORMACIJE
– Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
– Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
– Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
– Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
– Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.
– Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
– Zbog gužvi na cestama moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Opći uvjeti organizatora

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora
Galerija