Odmor na Mallorci – 5 dana

0
Cijena
Od3.530 kn
Cijena
Od3.530 kn
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

30

Kako rezervirati putovanje?

 • Odaberite željeni datum i broj osoba
 • Unesite tražene podatke o putnicima
 • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
 • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
 • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

5 dana / 4 noćenja
Polasci: 27.10.2021., 14.04.2022.
Ljubljana
Osnovne informacije
Odmor na Mallorci - 5 dana / 4 noćenja

Mjesto polaska

 • Ljubljana

Datumi i cijene

POLAZAK 27.10. – 31.10.2021. | CIJENA  3.530 kn

POLAZAK 14.04. – 18.04.2022. | CIJENA  3.530 kn

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Program putovanja

Dan 1 LJUBLJANA – MALLORCA

Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana dva sata prije polijetanja zrakoplova. Slijedi prijava na direktan let posebnim zrakoplovom za Palma de Mallorcu u jutarnjim satima. Po slijetanju u zračnu luku Palma de Mallorca slijedi transfer do ljetovališta odnosno hotelskog smještaja. Prijava u hotel, smještaj i noćenje.

Dan 2MALLORCA

Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Mogućnost samostalnog istraživanja otoka, najma automobila, igranja golfa… Noćenje.

Dan 3MALLORCA

Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Fakultativni posjet jednom od susjednih balearskih otoka. Pozivamo vas da istražite brojne pješačke staze i prirodu koja je posebno lijepa u ovo doba godine. Noćenje u hotelu.

Dan 4MALLORCA

Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Mogućnost najma bicikla i na taj način spojit ugodno s korisnim. Noćenje u hotelu.

Dan 5MALLORCA - LJUBLJANA

Doručak. Poslije doručka odjava iz soba, prtljaga će se odložiti u za to namijenjenu prostoriju. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i zadnje obilaske ili kupovinu. U kasnim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke Palma de Mallorca te prijava na direktan charter let za Ljubljanu. Dolazak u Ljubljanu predviđen u večernjim satima.

Cijena uključuje

 • prijevoz posebnim charter zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Ljubljana - Palma de Mallorca - Ljubljana
 • zrakoplovne pristojbe
 • 4 noćenja s doručkom u hotelu 3*
 • prijevoze po programu
 • jamčevinu i trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

 • dodatni i osobni troškovi

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

 • DOPLATA ZA MANJI BROJ PUTNIKA: za manje od 45 prijavljenih putnika 150 kn po osobi
 • doplata za jednokrevetnu sobu 680 kn
 • doplata za polupansion 300 kn
 • putno osiguranje

Mogući popusti

(na upit)

 • Djeca 2 - 6 godina na pomoćnom krevetu: -20%
 • Djeca 6 - 12 godina na pomoćnom krevetu: - 15%
Važne informacije

Informacije o destinaciji

KORISNE INFORMACIJE

Mallorca, najveći otok Baleara je okupljalište međunarodnog jet-seta od 1838 g. kada je Frederico Chopen u potrazi za mediteranskom klimom došao na otok, a nakon njega Luis Salvador, Ava Gardner, pa do danas Claudia Schiffer, Elton John… Ovo je otok kontrasta: od uzbudljivog kozmopolitskog grada Palma, poznatog po luksuznim trgovinama, yacht klubovima, restoranima… do idiličnog krajolika unutrašnjosti otoka, kao dolina Sa Calobra gdje se održavaju koncerti na otvorenom ili romantični Mal Pas čija je ljepota očarala slikara Joan Miroa. Otkrijete zašto Mallorcu nazivaju “Europskom Floridom”!

 

ŠPANJOLSKA 

Španjolska je po ustavnom uređenju parlamentarna monarhija. Smještena je na jugozapadu Europe i zauzima veći dio Pirinejskog poluotoka. Dio su njezinog teritorija i otočni arhipelazi Baleari i Kanarski otoci, sjevernoafrički primorski gradovi Ceuta i Melilla, kao i enklava Llivia u francuskim Pirinejima. Sjevernoafrički teritoriji pod španjolskom upravom graniče s Marokom. Ukupna dužina španjolske kopnene granice je 1918 km.

Površina: 505.990 km²

Broj stanovnika: 43,2 milijuna

Radno vrijeme trgovina i banaka: Većina trgovina je otvorena od ponedjeljka do subote 09:30-13:30 h i 16:30-20:00 h. Veći trgovački centri i robne kuće otvoreni su od ponedjeljka do subote bez prekida 10:00-21:00 ili 22:00 h (otvoreni su čak i nekim nedjeljama u godini). Na obali se tijekom visoke sezone trgovine zatvaraju većinom tek nakon 22:00 h. Ljekarne su u pravilu otvorene 09:30-13:30 h i 16:30-20:00 h, dok su pojedine ljekarne u većim gradovima otvorene 24 h. U tim se slučajevima radi o dežurstvima tijekom vikenda i noći kada se na vratima pozvoni za narudžbu.

Valuta: euro

Jezik(ci): španjolski (kastiljski) je službeni jezik. Uz njega postoje katalonski, baskijski, galicijski i valencijski jezik koji se također smatraju službenim jezicima pojedinih autonomnih pokrajina.

Klima: Madrid: klima visinskog područja (kastiljska visoravan Meseta, 680 m nad. vis.): suhe i hladne zime, vruća ljeta (do 40°C); obala: sredozemna odnosno oceanska atlantska klima.

Važne napomene

NAPOMENE
– Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji u Španjolskoj te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama

– Državljanima Republike Hrvatske za ulazak u Španjolsku dovoljna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

– Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja

– Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

– U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

 

COVID-19 INFORMACIJE

Za ulazak u Španjolsku, uz iznimku djece do 12 godina, putnik je dužan pokazati EU digitalnu COVID potvrdu ili tiskanu potvrdu na engleskom jeziku kojom dokazuje:
– cijepljenje (14 dana nakon druge doze ili jednokratnog cjepiva) ili
– preboljenje COVID-19, izdanu najmanje 11 dana nakon prvog pozitivnog PCR testa, koja je važeća do 6 mjeseci nakon testiranja ili
– negativni (antigenski ili PCR) test na COVID-19, ne stariji od 48 sati od planiranog ulaska u zemlju.

Obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima na cijelom području Španjolske.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Španjolsku na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u Španjolsku.

Opći uvjeti organizatora

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora
Galerija