BEOGRAD – DOČEK 2025. – 4 DANA

0
Cijena
Od295,00 EUR260,00 EUR
Cijena
Od295,00 EUR260,00 EUR
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
29/12/2024
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

168

Kako rezervirati putovanje?

  • Odaberite željeni datum i broj osoba
  • Unesite tražene podatke o putnicima
  • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
  • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
  • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

4 dana / 3 noćenja
Polasci: 29.12.2024.
Osnovne informacije

NOVA GODINA U BEOGRAD – HOTEL S 4* U CENTRU GRADA

29.12.2024.-01.01.2025.

Beograd , 4 dana / 3 noćenja

Mjesto polaska

  • Zagreb
  • Varaždin
  • Čakovec

Datumi i cijene

GARANTIRANO 

29.12.2024.- 01.01.2025. – CIJENA 295 EUR FIRST MINUTE 260 EUR (vrijedi do 31.10.2024.)

Program putovanja

Dan 129.12.2024. (nedjelja) - ČAKOVEC-VARAŽDIN-ZAGREB-BEOGRAD

Polazak iz Čakovca (autobusni kolodvor) je u 5:00, iz Varaždina (parkiralište kod groblja) u 5:20, a iz Zagreba (Zovko) u 6:15.

Od Zagreba slijedi putovanje u pravcu Slavonske Posavine, zapadnog Srijema i graničnog prijelaza Bajakovo. Nakon prijelaza granice i kraće stanke nastavljamo putovanje autocestom kroz istočni Srem do ulaza u glavni grad Republike Srbije. Tijekom panoramske vožnje kroz Beograd do hotela, gdje je planiran smještaj, ističu se vizure pojedinih građevina koje privlače pozornost kao što su: Zapadna vrata Beograda (Geneksova zgrada), Štark-arena, Novakov kafić, Sava centar i brojne druge kao i bulevari, široke i planski građene ulice obrubljene drvoredom.

Po dolasku slijedi smještaj u hotelu te ručak. Nakon ručka planiran je razgled grada koji započinje kod Beogradske tvrđave s parkom Kalemegdan. Beogradska tvrđava je mjesto koje simbolično predstavlja susret Istoka i Zapada, odakle puca veličanstven pogled na ušće Save u Dunav, Novi Beograd i Zemun. U sklopu parka je Vojni i Prirodoslovni muzej kao i Pobjednik, vrijedno kiparsko djelo Ivana Meštrovića i brojne druge atrakcije. Nakon Kalemegdana slijedi šetnja Knez-Mihailovom ulicom, najljepšom pješačkom zonom, a koja je ujedno i središte kulturnih događanja. U nizu atraktivnih zgrada nalaze se mnogobrojne trgovine, galerije, kulturni centri, kafići i slastičarnice. Na kraju Knez-Mihailove ulice, kao dijela najužeg centra Beograda, nalazi se glavni beogradski trg – Trg Republike, na kojem se nalazi Spomenik knezu Mihailu. Trg je okružen važnim kulturnim ustanovama kao što su Narodni muzej, Narodno pozorište i Kulturni centar Beograda. Nedaleko su i Terazije poznate po Terazijskoj česmi i jednom od najstarijih hotela u Beogradu – hotel Moskva, jedina Moskva koju su Nijemci osvojili u Drugom svjetskom ratu. Nakon razgleda planirano je slobodno vrijeme, potom povratak u hotel i pripreme za večernji izlazak. Jedna od preporuka je Skadarlija – boemska četvrt.

Dan 2 30.12.2024. (ponedjeljak) - BEOGRAD

Nakon doručka planiran je odlazak autobusom do rezidencijalne četvrti Dedinje i Kuće cvijeća u kojoj je sahranjen doživotni predsjednik SFRJ-a Josip Broz Tito. Od Dedinja slijedi putovanje na planinu Avalu, jedno od najljepših beogradskih izletišta. Na Avali se nalaze raznovrsni sadržaji. Najpoznatija atrakcija je Avalski toranj – najviša zgrada na Balkanu.. Liftom se može popeti do restorana na 119 m i vidikovca na 122 m – odakle puca spektakularan pogled na Beograd i šire. Nakon povratka u hotel, planirano je slobodno vrijeme za vlastite potrebe i pripreme za doček Nove godine na Trgu ili nekom od brojnih ugostiteljskih objekata.

Dan 331.12.2024. (utorak) - BEOGRAD

Poslije kasnog doručka planiran je odlazak do Trga Slavija i dijela grada poznatog pod imenom Vračar gdje se nalazi pravoslavni hram Svetog Save – jedan od najvećih u svijetu. Nakon razgleda slijedi odlazak u Novi Beograd do hotela Jugoslavija gdje je planiran ukrcaj na brod te plovidba Dunavom do ušća Save u Dunav i Beograda na vodi – modernog dijela grada na obali Save. Po povratku u hotel planirano je vrijeme za individualne sadržaje. Slijedi ručak te posjet nekim od brojnih muzeja ili ZOO vrtu. Večernje sadržaje i izlaske bira svako prema individualnim željama.

Dan 401.01.2024. (srijeda) - BEOGRAD - SRIJEMSKI KARLOVCI -PETROVARADIN - NOVI SAD - ZAGREB - VARAŽDIN - ČAKOVEC

Nakon doručka i odjave iz hotela slijedi odlazak prema Srijemskim Karlovcima, Petrovaradinu i Novom Sadu. Na putu do Novog Sada planirano je zaustavljanje u Srijemskim Karlovcima, gradu kojeg su voljeli pjesnici. Mjesto u kojem je okončan Veliki bečki rat. Brojni posjetitelji dolaze vidjeti Kapelu Gospe od Mira i piti vodu iz česme „Četiri lava“ te posjetiti Sabornu crkvu svetog Nikole. Nakon Srijemskih Karlovaca slijedi odlazak do Petrovaradina i veličanstvene tvrđave, podno koje se nalazi rodna kuća bana Josipa Jelačića. Nakon slobodnog vremena za fotografiranje i kavu na tvrđavi planiran je odlazak do središta Novog Sada, šetnja do središta grada vodi kroz Dunavski park i slikovitu Dunavsku ulicu. Nakon razgleda središta grada predviđeno je slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka slijedi povratak prema doma. Dolazak u Čakovec planiran je u večernjim satima.

Cijena uključuje

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu
  • stručnu pratnju voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
  • lokalnog vodiča za razgled Beograda
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu s 4* u centru grada u dvo/tro/jednokrevetnim sobama
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznica za Avalski toranj - djeca do 7 godina i osobe s invaliditetom - 1 dinar, za penzionere, učenike i studente - 200 dinara, odrasli - 400 dinara
  • boravišna pristojba - 1,50 EUR (4,50 EUR za 3 noćenja)

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

  • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Važne informacije

Važne napomene

Završne informacije nekoliko dana prije na mail. 

Opći uvjeti organizatora

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju, te sadrže  sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora