Beč, Nova godina

0
Garantirano!
Od379,00 EUR359,00 EUR
Garantirano!
Od379,00 EUR359,00 EUR
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
30/12/2024
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

8

Kako rezervirati putovanje?

  • Odaberite željeni datum i broj osoba
  • Unesite tražene podatke o putnicima
  • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
  • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
  • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

3 dana / 2 noćenja
Polasci: 30.12.2024.
Osnovne informacije
Putovanje Beč, Nova godina, 3 dana / 2 noćenja putovanje autobusom
Beč - 3 dana / 2 noćenja

Mjesto polaska

  • Zagreb

Datumi i cijene

GARANTIRANO 

30.12.2024. – 01.01.2025. CIJENA 379 EUR FIRST MINUTE 359 EUR 

Mjesta po first minute cijeni su ograničena te vrijede samo do popunjenja određenog broja mjesta

Predviđeni hoteli

Vrijednost više:

Program putovanja

Dan 1ZAGREB - BEČ

Polazak autobusa iz Zagreba (točno mjesto polaska u završnoj obavijesti prije putovanja) u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Nastavak vožnje do Beča. Panoramski razgled grada autobusom  i vožnja Ringom na kojem se nalaze najpoznatije bečke građevine: Parlament, Gradska vijećnica, Trg Marije Terezije, Hofburg. Slobodno vrijeme za ručak, kupovinu, posjete muzejima i osobne programe. Moguć individualni posjet brojnim bečkim muzejima (umjetnički muzej KHM, grafička zbirka Albertina, carski apartmani, Kunstforum, muzeji Museumsquartiera itd.). Uživajte u prednovogodišnjem ugođaju austrijske prijestolnice…  Odlazak do hotela. Smještaj u sobe. Noćenje.

Dan 2BEČ

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja  do povijesne jezgre i katedrale svetog Stjepana. Šetnja do Hofburga i ulicama starog Beča.  Pratitelj putovanja dati će niz prijedloga kako možete iskoristiti Vaše vrijeme u Beču. Predlažemo posjet slavnim bečkim kavanama – slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse(na Staru godinu kupovina moguća do ranog poslijepodneva), šetnju ili ručak uz pravi veliki bečki odrezak. Navečer moguć  zajednički odlazak do stare gradske jezgre i  do Stephansplatza i pridruživanje slavlju na ulicama Beča: uz zvuke bečkih opereta možete zaplesati valcer, pridružiti se diskoteci na otvorenom, prošetati starom povijesnom jezgrom uz brojne štandove s hranom i pićem, a svi zajedno u ponoć možemo odbrojavati otkucaje velikog zvona Pummerin na katedrali sv. Stjepana i uživati u novogodišnjem ugođaju. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 3BEČ - ZAGREB SRETNA NOVA GODINA !

Doručak. Odlazak iz hotela u prijepodnevnim satima. Vožnja do  dvorca Schönbrunn, ljetne rezidencije Habsburgovaca. Mogućnost za individualan obilazak dvorca, novogodišnjem sajmu ispred dvorca kao i  šetnja velikim parkom do vidikovca-Gloriette. (posjet unutarnjim prostorijama dvorca ovisan je u ukupnom broju posjetitelja i mogućnosti dobivanja satnice ulaza,dvorac je otvoren za posjet  i 1.siječnja). Vožnja do gradskog središta. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za  novogodišnju kavu, ručak ili šetnju. Odlazak iz Beča u 15 sati.  Vožnja kroz Austriju i Sloveniju  uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak Zagreb  u kasnim večernjim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja. Organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Cijena uključuje

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • 2 noćenja s buffet doručkom sa smještajem u dvokrevetnim sobama u Leonardo Vienna Hauptbahnhof 4* u Beču
  • razgledavanja prema programu
  • osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

  • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene koje mogu biti podložne promjeni)
  • Ulaznicu za dvorac Schönbrunn, Imperial tura odrasli 27 EUR, mladi do 18 godina 19 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku, mogućnost i vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca i sigurnosnim mjerama, organizator putovanja ne jamči mogućnost ulaska u unutarnje prostorije dvorca)
  • Informativne cijene ulaznica za muzeje u Beču (mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Povijesno-umjetnički muzej KHM 21 EUR , Albertina 19,90 EUR, Carska riznica 16 EUR, Akvarij Haus des Meeres i Aqua Terra Zoo 21,90 EUR, Veliki kotač Riesenrad u Prateru 14 EUR, Muzej carskih kočija 12 EUR
  • Karte javnog prijevoza u Beču: pojedinačna karta 2,40 EUR, pojedinačna karta koja se kupuje u tramvaju 2,60 EUR, dnevna karta 24 sata 8 EUR
  • dodatne sadržaje I troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • gradske vodiče
  • fakultativne sadržaje

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

  • doplatu za jednokrevetnu sobu 170 EUR
  • Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna): • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 30 EUR • sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 30 EUR • bilo koje drugo sjedalo po odabiru 20 EUR • sjedala 3 i 4 nisu u prodaji NAPOMENA: Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika,te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala,no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu: lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza.
  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Mogući popusti

(na upit)

  • Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem bez popusta.
Važne informacije

Važne napomene

VAŽNE INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.

Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica ili mogućih  fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.
Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog 
slučaja i bolesti na putovanju.

Opći uvjeti organizatora

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora