Nizozemska ljetna tura

0
Garantirano!
Od679,00 EUR649,00 EUR
Garantirano!
Od679,00 EUR649,00 EUR
Rezervacija putovanja
Pošalji upit
Ime i prezime*
Email adresa*
Vaš upit*
* Slažem se s Općim uvjetima i Izjavom o privatnosti.
Molimo vas da prihvatite sve uvjete i odredbe prije nastavka na sljedeći korak
31/07/2024
* Odaberite sva obavezna polja za prelazak na sljedeći korak.

Nastavi s rezervacijom

Spremi na listu želja

Dodavanje stavke na listu želja zahtijeva račun

194

Kako rezervirati putovanje?

 • Odaberite željeni datum i broj osoba
 • Unesite tražene podatke o putnicima
 • Odaberite željene dodatne usluge/doplate
 • Rezervirajte na 24 sata ili uplatite predujam
 • Provjerite Vašu e-poštu s informacijama

Imate pitanja?

Za sva pitanja i informacije pošaljite nam upit ili nas nazovite

042 232 968

info@odisea-travel.hr

6 dana / 5 noćenja
Polasci: 31.07.2024.
Osnovne informacije
Putovanje u Nizozemsku autobusom. 6 dana/5 noćenja putovanje autobusom

Vrijednost više:

 • putovanje bez noćnih vožnji
 • uključeni izleti
 • ulaznica za  muzej porculana u Delftu
 • plovidba brodom lukom Rotterdama
 • posjet vjetranjačama u Kinderdijku s ulaznicom za muzej
 • večera u restoranu
 • posjet farmi sira
Nizozemska, 6 dana / 5 noćenja

Mjesto polaska

 • Zagreb

Datumi i cijene

GARANTIRANO 31.07. – 05.08.2024. | CIJENA 679 EUR | FIRST MINUTE 649 EUR

Mjesta po first minute cijeni su ograničena te vrijede samo do popunjenja određenog broja mjesta

Program putovanja

Dan 1ZAGREB - FRANKFURT

Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati (obavijest o mjestu polaska u završnom pismu). Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Put nas vodi uz dio njemačke doline Dunava pored gradova Passau i Regensburg. Nastavak puta i dolazak u Frankfurt na Majni, poslovno i bankarsko središte Njemačke. Razgled gradskog središta:  trg Römer s povijesnim zgradama – Gradska vijećnica – crkva sv. Pavla – obala Majne. Smještaj u hotel. Noćenje.

Dan 2FRANKFURT – GOUDA – “ZELENO SRCE NIZOZEMSKE” - WOERDEN

Doručak. Odlazak iz hotela u Frankfurtu. Nastavak vožnje kroz Njemačku prema Nizozemskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u srce Nizozemske i posjet slikovitom povijesnom gradiću Gouda (poznatom po siru!). Razgled prekrasne gradske jezgre uz gradsku vagu, riblju tržnicu, gradsku vijećnicu, i crkvu. St.Jans Kerk. Posjet farmi sira uz vođenje I degustaciju. Slobodno vrijeme u slikovitom gradskom središtu Goude. Smještaj u hotel u mjestu Woerden, poznatom po dvorcu usred mjesta . Večera u restoranu u blizini hotela (ova večera je uključena u cijenu !). Noćenje.

Dan 3IZLET DELFT – DEN HAAG – ROTTERDAM – OBALA SJEVERNOG MORA

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet po Nizozemskoj. Posjet Delftu, najljepšem povijesnom gradu i prvoj prijestolnici Nizozemske. Prošetati ćemo do glavnoga trga s Gradskom vijećnicom i Novom crkvom s grobnicama nizozemskih vladara. Razgled grada nastavlja se šetnjom uz romantične kanale, riblju tržnicu, Staru crkvu i Prinsenhof, dvor Vilima Oranskog. Delft je rodni grad velikog slikara Vermeera, autora „Djevojke s bisernom naušnicom, a brojni su gradski motivi Delfta na njegovim slikama.  Posjet poznatom muzeju delftskog porculana Royal Delft (uključena ulaznica). Kratka vožnja prema Rotterdamu, najvećoj europskoj luci. Panoramski razgled grada autobusom: luka – Erasmov i Willemov most – glavna ulica Coolsingel – Gradska vijećnica – muzejski park – Euromast, najviša zgrada Nizozemske. Plovidba brodom po luci Rotterdama približiti će Vam dinamični I zanimljivi vodeni svijet velike luke (uključena u cijenu). Posjet Den Haagu i šetnja do Buitenhofa i unutarnjih dvorišta povijesnog nizozemskog parlamenta. Gradsko središte je otmjeni diplomatski grad sa sjajnom trgovačkom ponudom. Vožnja do obližnjeg ljetovališta Scheveningen gdje ćete imati priliku prošetati dugom pješčanom plažom Sjevernog mora ili možda isprobati riblje specijalitete na nekom od štandova. Povratak u hotel u Woerdenu. Noćenje.

Dan 4 IZLET VJETRENJAČE KINDERDIJKA I AMSTERDAM

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet započinje posjetom vjetrenjačama Kinderdijka (uključena ulaznica za muzej i filmska projekcija). 19 vjetrenjača Kinderdijka su pod UNESCO zaštitom i govore o borbi marljivih Nizozemaca protiv poplava mora i o stvaranju novih poldera – plodne zemlje otete moru. Vožnja do Amsterdama. Slobodno vrieme u gradskom središtu možete uz upute voditelja putovanja iskoristiti za šetnju do trga Dam, tržnice cvijeća na Singelu I do glavne trgovačke usluge Kalverstraat. Moguć fakultativni odlazak na vožnju kanalima Amsterdama (prijava I doplata na licu mjesta) koja će zaokružiti dojam o ovom zanimljivom gradu: kanal Keizergracht s otmjenim palačama – kanal Prinsengracht – luka Amsterdama – željeznička stanica – mostovi na rijeci Amstel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel u Woerdenu. Noćenje.

Dan 5 WOERDEN – UTRECHT - FRANKFURT

Doručak. Odlazak iz hotela u Woerdenu. Za kraj boravka u Nizozemskoj posjetiti  ćemo stari povijesni grad Utrecht. Razgled povijesne jezgre uz najviši crkveni toranj Nizozemske, katedralu sv. Martina i kanal Oudegracht. Slobodno vrijeme za kavu, zadnju priliku za kupovinu suvenira ili osobne programe. Nastavak puta kroz Njemačku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Frankfurt. Smještaj u hotel. Noćenje.

Dan 6FRANKFURT – NÜRNBERG -ZAGREB

Doručak. Nastavak vožnje kroz Njemačku. Dolazak u Nürnberg. Razgled grada: Gradska vijećnica – crkva sv. Seebalda – crkva Frauenkirche i glavni gradski trg poznat po božićnom sajmu – Lorenzkirche.  Slobodno vrijeme za ručak ili šetnju. Nastavak puta prema Austriji i Sloveniji uz kraća  zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima. 

***Važna napomena: redoslijed obilazaka podložan je promjenama ovisno o prometu i procjeni voditelja putovanja.

Cijena uključuje

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • razglede i izlete prema programu
 • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 5 noćenja s buffet doručkom u hotelima 3/4*
 • 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 3* u Frankfurtu na putu prema Nizozemskoj
 • 3 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u Woerdenu
 • 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 3/4* u Frankfurtu na povratku iz Nizozemske
 • jednu večeru u restoranu u Woerdenu
 • ulaznicu za Royal Delft muzej
 • plovidbu brodom po luci u Rotterdamu
 • ulaznicu za muzej i filmsku projekciju u Kinderdijku kod vjetrenjača
 • posjet farmi sira kod Goude
 • licenciranog turističkog pratitelja s velikim iskustvom vođenja tura u Nizozemskoj– vodstvo tijekom cijelog putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje

(doplate na licu mjesta)

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu izrijekom navedene kao uključene
 • plovidbu brodom po kanalima Amsterdama 20 EUR po osobi(prijava i doplata na licu mjesta )
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode(piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

Moguće doplate

(prilikom rezervacije)

 • doplata za jednokrevetnu sobu: 199 EUR
 • putno osiguranje
 • Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna): sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 30 EUR / 226,03 kn sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 30 EUR / 226,03 kn bilo koje drugo sjedalo po odabiru 20 EUR / 150,69 kn sjedala 3 i 4 nisu u prodaji

Mogući popusti

(na upit)

 • Na ovom program nema mogućnosti smještaja u trokrevetnim sobama.
Važne informacije

Važne napomene

Preporuka putovanja:

Ovo putovanje uključuje niz dodatnih usluga u cijeni programa koje ne trebate dodatno nadoplaćivati na licu mjesta: izlete, ulaznicu za muzej porculana u Delftu, plovidbu brodom lukom Rotterdama, ulaznicu za muzej i filmsku projekciju kod vjetrenjača Kinderdijka, posjet farmi sira, večeru u restoranu u Woerdenu..Udoban program bez noćnih vožnji svaku noć noćite u hotelima. U Nizozemskoj ste 3 noći u istom hotelu u centru slikovitog gradića Woerden u “zelenom srcu Nizozemske”,te se iz hotela vozite na izlete .

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
 putovanjaeurilOrganizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica navedenih u programu na dan formiranja programa. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Opći uvjeti organizatora

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju, te sadrže za putnika sve potrebne predugovorne informacije. Rezervacijom putovanja i potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo pozorno pročitajte uvjete.

Opći uvjeti organizatora